Home | Maashorst Wandeling | Algemene Informatie

Algemene Informatie

De Maashorst Beweegt gaat dit jaar helaas niet door. 

De Maashorst Wandeling is een onderdeel van de Maashorst Beweegt. Een laagdrempelige sportieve beleving waarbij het natuurgebied de Maashorst een prominente rol speelt. 

Wandelen over het boerenland, langs historische plaatsen en dwars door natuurgebieden: De Maashorst Wandeling laat je op en top genieten van de Brabantse natuur. De wandeldag bestaat uit wandelroutes van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. en daarmee dus geschikt voor zowel de kleine stappers als de ervaren wandelaar. Kom dus met heel het gezin - opa, oma, kinderen en kleinkinderen- en maak er een gezellig dagje uit van. De routes beginnen en eindigen bij Natuurcentrum de Maashorst. 

Kosten

Bij voorinschrijving, dat mogelijk is t/m 30 september 2017, bedragen de kosten voor alle afstanden € 4,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar lopen gratis mee.

Inschrijven op de dag zelf kan ook, maar dan bedragen de kosten voor alle afstanden  € 5,- per persoon en kinderen t/m 12 jaar betalen dan € 1,-. Wandelaars die aangesloten zijn bij de KWBN, krijgen zowel bij voorinschrijving als bij inschrijving op de dag zelf in een korting van € 1,-.

Startpunt Routes

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Telefoon 0412-611945

Grootste natuurgebied van Noord-Brabant

Natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noord-Brabant, ligt in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden. Het gebied bestaat uit prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes en is een thuis voor honderden planten- en vogelsoorten en meer dan 25 zoogdieren.

Inschrijven Maashorst Wandeling

Van nature sportief

Cookies | Disclaimer en Privacy | © 2019 - Alle rechten voorbehouden