Home | Maashorst Run

Maashorst Run

De Maashorst Beweegt gaat dit jaar helaas niet door. 

Wil je ontspannen hardlopen en tegelijkertijd genieten van een mooie omgeving? De Maashorst Run is een sportieve uitdaging voor lopers van alle niveaus, beginner of gevorderde. Met afstanden van 5, 10 en 15 kilometer is er voor ieder wat wils. Daarnaast biedt de estafetterun de mogelijkheid tot een gezellige en sportieve manier van teambuilding. En speciaal voor de jonge sportievelingen: de kidsrun. De start en finish zullen plaatsvinden bij natuurcentrum De Maashorst.

Estafetterun

Tijdens de estafetterun leggen teams van maximaal 3 personen gezamenlijk 15 kilometer af. Deze afstand is opgedeeld in 3 rondes van 5 kilometer. Op het wisselpunt wordt het spreekwoordelijke stokje vervolgens doorgegeven aan de volgende loper. De samenstelling is naar keuze in te delen. Dus een team kan bestaan uit een mix van dames en heren, uit alleen dames of uit alleen heren. 

De Kidsrun

Voorafgaand aan de loop voor volwassenen is er een kidsrun van 750m (4 t/m 9 jaar) en 1500m (10 t/m 12 jaar). Samen met je klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes rennen door de natuur van de Maashorst en aangemoedigd worden door vrienden en familie: wie wil dat nu niet! 

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt:

  • Kidsrun:             gratis
  • 5K / 10K / 15K:   € 5,-                                                                                                   
  • Estafetterun:      € 15,- per team van maximaal 3 personen

Bij inschrijving op 1 oktober 2017 betaal je € 1,- extra per persoon.
De leden van de Atletiekunie krijgen zowel bij voorinschrijving als bij inschrijving op de dag zelf een extra korting van € 1,-.                                                                                                            

Inschrijven Maashorst Run

Van nature sportief

Cookies | Disclaimer en Privacy | © 2019 - Alle rechten voorbehouden